Στην ακτογραμμή του Κορινθιακού Κόλπου και δίπλα στο Ξυλόκαστρο, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, βρίσκεται το πανέμορφο δάσος του Πευκιά. Αποτελείται κυρίως από χαλέπια πεύκα, ωστόσο υπάρχουν ακόμα 83 διαφορετικά σπάργανα φυτών, μερικά από τα οποία φυτεύτηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Το δάσος έχει μήκος 1760 μέτρα και πλάτος περίπου 80-220 μέτρα και καλύπτει συνολική έκταση 243,5 στρεμμάτων. Η ηλικία του υπολογίζεται σε 140 χρόνια. Είναι ένα δάσος χαρακτηριστικής αισθητικής και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ποιητή μας, Άγγελο Σικελιανό. Το μονοπάτια που διαθέτει το καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλές για περιπατητές και αθλητές. Οι μυρωδιές των φυτών, σε συνδυασμό με τις μυρωδιές της θάλασσας, δημιουργούν μια μοναδική ιδανική ισορροπία.

Picnic στο Δάσος

Ετοιμάζουμε για εσάς ένα καλάθι γεμάτο παραδοσιακά ελληνικά προίόντα τα οποία μπορείτε να απολαύσετε μέσα στο πευκοδάσος, ατενίζοντας τη θάλασσα.

Jogging & Trekking

Στο δάσος Πευκιάς.

Yoga & Meditation

Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος πριν από την άφιξή σας και πραγματοποιούνται στην παραλία, το δάσος ή μέσα στο ξενοδοχείο.

Για πληροφορίες σχετικά με την κράτηση μιας συνεδρίας γιόγκα ή την οργάνωση ενός πικνίκ, παρακαλούμε ρωτήστε στη ρεσεψιόν
ή τηλεφωνήστε στο(+30) 27430 28432